Over een maand zitten we in de kou....
Door: Eveline
Blijf op de hoogte en volg Eveline & Gerben
10 December 2013 | Nederland, Zoetermeer
Ondertussen ook de Noorderlicht app geinstalleerd. Echt een handige app, waarop je goed kunt zien wat de nooderlichtverwachting die avond is, maar ook met de instellingen voor je camera. Snel nog even een statief geregeld en nu nog even inlezen over de ideale sluitertijd en diafragmawaarde voor het maken van een prachtige Noorderlicht-foto :-)
Ook ons paklijstje is al klaar. Buiten de stapels warme kleding, gaan er natuurlijk ook marsmallows mee (voor boven het kampvuur), een bikini (voor in de sauna), een pot warme-chocolademelk-poeder (voor bij de openhaard), een gehele camera-uitrustig (voor de prachtigste foto's), vier mooie bilschuivers (voor de saaie uurtjes) en een sneeuwpopversierset (voor de prachtigste sneeuwpop die weg gaan maken).
Overigens hopen we wel dat het over een paar weken iets warmer is... De actuele temperatuur is 35 graden onder nul... Met heel veel sneeuw! Brrrr!!!
Liefs,
Bas, Jeanny, Gerben & Eveline
14 December 2013 - 09:29
Petra:
Lijkt me een geweldige reis....wel koud❄️⛄️.....ik ga je volgen.....!