La Ferme aux Crocodiles
Blijf op de hoogte en volg Eveline & Gerben
11 Oktober 2022 | Frankrijk, Pierrelatte
Vanmorgen genoten we van een heerlijk ontbijt. Ook Kiki's vriendinnetje kwam ontbijten, zodat de meisjes nog even lekker samen konden spelen. Na het ontbijt zijn we naar La Ferme aux Crocodiles gereden, een dierentuin met voornamelijk krokodillen, slangen en schildpadden. We hebben allerlei soorten krokodillen gezien. Grote, kleine, lange, albino's, onder de kroos, met spitse snuiten.... In sommige "verblijven" zaten wel tientallen krokodillen bij elkaar, die het liefst op elkaar liggen! We hebben ze veel zien bewegen en zwemmen, zeker toen ze springende visjes gingen eten! Er zitten hier 350 krokodillen, dat is echt heel veel! We hebben best veel slangen gezien. Ook deze waren best wel actief! Verder zaten er ook wat vogels, vissen, veranen en geitjes en veel speelgelegenheden. Buiten was een super leuke speeltuin met flinke klimtoestellen. Super leuk!
Na een late lunch zijn we gaan rijden richting Vaugneray, vlakbij Lyon. Hier hebben we een mooi appartement met wasmachine en wifi. Wat heeft een mens nog meer nodig? Haha. Het is in ieder geval fijn om met het WiFi even de filmpjes van het paragliden te downloaden én nog een paar schone onderbroeken te hebben voor de laatste dagen. Straks maar eens kijken wat we morgen gaan doen.