Vero
Door: Eveline
Blijf op de hoogte en volg Eveline & Gerben
08 Oktober 2022 | Frankrijk, Vero
Vandaag zijn we naar Vero gereden, bovenop de berg. We brachten een bezoek aan Parc Aventure Accrobranche de Vero, een boomklimpark. Dit is het grootste park van Corsica en ligt ook heel erg mooi. Deze keer een park waar er ook échte routes voor Kiki waren. Eveline en Kiki kregen een mooi tuigje, een video uitleg en toen ging het klimmen beginnen. Kiki begin op groen 1, een makkie. Bij groen 2 ging mama ook mee op het parcours, dat was leuk! Ook groen 3 hebben ze samen gedaan. Ze trotseerden wiebelbruggetjes, tunnels, kabels en heel veel ziplines. Toen Kiki en Gerben even gingen picknicken, heeft Eveline nog een eigen route gedaan met heel veel ziplines. Daarna zijn Kiki en Eveline voor geel 1 gegaan. Deze was best wel lastig (vooral omdat Kiki eigenlijk te klein was voor deze route), maar wel heel leuk! Eveline heeft nog een moeilijke route en daarna nog twee samen met Kiki. Ruim 3 uur later waren we wel klaar met klimmen. Kiki lag in de auto binnen 5 minuten te slapen.
Eenmaal terug op de camping wilde Kiki nog wel even zwemmen. Hoewel het water niet heel erg warm is, vond Kiki het prima om lekker onderwater te zwemmen en over te gooien met de bal. De avond brachten we lekker in ons huisje door.