Spiaggia di Marinella
Blijf op de hoogte en volg Eveline & Gerben
03 Oktober 2022 | Italië, Olbia
Vandaag weer een prima dag. Beetje zon, 28 graden en nog wat wind. We reden naar Golfo Aranci om SUP's te huren. We kwamen uit bij een verlaten strandje. Geen SUP's, geen kajaks, geen mensen. Dit gaat hem niet worden. Jammer, want we hadden graag de dolfijnen willen spotten. We reden naar het centrum, informeerden bij de VVV en speelden even in de speeltuin.
Op advies van de dame van de VVV reden we naar Spiaggia di Marinella. Dat was een strand met veel strandtenten en verhuurbedrijven, zei ze. In het hoogseizoen dan, want wij zagen alleen wat afgebroken strandtenten. Helemaal aan het einde was één strandtent open. Veel te luxe en veel te duur, maar goed, we hadden ondertussen wel trek gekregen. Na het eten wilden we een SUP huren, want dat kon hier wel. Maar op dat moment ging de wind weer aan, en hard ook. We besloten op het strand te blijven. Hier hebben we lekker gespeeld, zandkastelen gebouwd, kuilen gegraven en gek gedaan. Een lekker luie middag dus!
In de avond zijn we weer naar Olbia gereden. We stonde wat verder geparkeerd, dus Kiki konlekker steppen over het perfect geasfalteerde fietspad. In het centrum hebben we lekker gegeten en Kiki heeft een paar dansjes opgevoerd. Goede afsluiting van de dag!
04 Oktober 2022 - 16:11
Ton Van Wouw:
..... en kijk..... daar liggen twee zeemeerminnen waarvan één met vogelnestje!!!
Die liggen in de zon te bakken....!!!
Was weer een mooie dag!