Rodelen bij Erlebnispark Kappe
Door: Eveline
Blijf op de hoogte en volg Eveline & Gerben
15 April 2022 | Duitsland, Winterberg
In de middag zijn we naar Erlebnispark Kappe gereden. We wilden gaan fietsen, maar de banden waren zó zacht, dat de auto een betere optie was. Bij het Erlebnispark is vanalles te doen, maar wij hadden het (zomer)rodelen op de planning staan. Even later gingen we in een rodel de berg op. Kiki zat bij mama opschoot en papa ging alleen. Eenmaal boven begon pas écht het avontuur. Terwijl Gerben met hoge snelheid naar beneden stoof, gingen Kiki en Eveline rustig aan. Kiki gilde van plezier! Na 700 meter waren we helaas alweer beneden, maar gelukkig konden we nog een tweede en derde keer. Gerben ging deze keer wat minder vlot en kwam zelfs stil te staan op de baan. Dat zal vast aan z'n rodel hebben gelegen, want remmen doet hij niet. En dat deed hij als kind ook al niet haha. De derde keer gingen Kiki en Eveline voor en omdat "wij als eerste beneden wilden zijn" gingen we ook lekker hard. Kiki vond het prachtig!
Na het rodelen hebben we een tijdje gespeeld in Kappi's Spielplatz. Klimmen over boomstammen, klauteren tussen de touwen, glijden, schommelen, wippen en lekker met het zand spelen: genoeg te doen! Aan het einde van de middag reden we naar een pannenkoekenhuisje om deze leuke dag op een goede manier af te sluiten.