Spelen in het Safari Resort
Blijf op de hoogte en volg Eveline & Gerben
18 November 2021 | Nederland, Hilvarenbeek
Vanochtend trokken we de gordijnen opzij en werden we getrakteerd op een strakblauwe lucht en een lekker zonnetje. Een tijdje later verschenen de giraffen en zebra's ook weer en zelfs een dromedaris kwam even langs gelopen. Het blijft geweldig, dit uitzicht! Vanochtend bleven we op het safari resort, waar ook genoeg te zien en doen is. Via de zeehonden liepen we naar de speeltuin bij de kidslodges. Hier konden de meisjes lekker spelen in de zandbak. Er werden kastelen gebouwd, ijsjes gemaakt en de graafmachine reed ook nog rondjes. Een tijdje later liepen we naar de speeltuin bij Karibu Town, waar ook weer met zand werd gespeeld en lekker werd geklommen op het grote, hoge speeltoestel. Wij genoten vooral van het uitzicht op de savanne, met zebra's, neushoorns en struisvogels en in de verte ook nog wat giraffen. Ook schommelen wordt met zo'n uitzicht nóg leuker!
Na de lunch ging Nora lekker slapen in bed en vulden Timo en Fran de tijd met dobbelspelletjes. Gerben en Eveline liepen met een slapende Kiki het park weer in, op zoek naar de ringstaartmaki's. Deze waren nu wél buiten aan het spelen, zo leuk! Na nog een rondje dierentuin liepen we weer terug naar onze lodge. Toen de meisjes weer wakker waren zijn we naar het zwembad gelopen. Er werd weer fanatiek gespeeld, gespetterd en gezwommen in het water. Wat is het toch heerlijk om samen te zwemmen! Na het zwemmen konden we gelijk aan tafel bij Restaurant Moto in Karibu Town. Terwijl de papa's en de meisjes lekker gingen eten, liepen Fran en Eveline naar de zebrabus voor de nachtsafari. Hoewel het nog lang geen nacht was, was het wel al aardig donker buiten. We reden het rondje van de bussafari, terwijl onze ranger/chauffeuse met haar zoeklamp op zoek ging naar de dieren. De safari was heel leuk bedacht, met zelfs 'acteurs' en een leuk verhaal! Ook vertelde ze allerlei leuke weetjes over de dieren. We hebben een heleboel dieren gespot; cheeta's, leeuwen en heel veel herten. Leuk om dat een keer te doen als het donker is!