Zwemmen, zwemmen, zwemmen
Blijf op de hoogte en volg Eveline & Gerben
08 Juli 2021 | Griekenland, Lixoúrion
Omdat Kiki het waterpark zo leuk vindt, besloten we nog een ochtend naar het waterpark te gaan. Bij aankomst op het park heeft ze eerst nog een kwartiertje in de speeltuin gespeeld. Vervolgens liepen we al eersten het waterpark binnen. Wat een rust! Heerlijk! We zwommen naar de glijbanen toe en namen de groene, blauwe en oranje. Dat was weer leuk! Na een tijdje ging Gerben even in de zon liggen, maar Kiki wilde nog steeds van de glijbanen. Een tijdje later wilde ze niet meer van de glijbaan, maar wel zwemmen. Ze sprong, klom, zwom en dook het hele bad door. Ze vindt zwemmen zo ontzettend leuk! Rond een uur of 12 merkten we dat Kiki moe begon te worden en reden we naar huis.
Ook vandaag heeft Kiki weer lekker lang in haar bed geslapen. Dat gaf ons de tijd om een spelletje te doen en lekker te zwemmen. Het is nog steeds erg warm hier, dus een beetje verkoeling kan geen kwaad. Toen Kiki weer wakker was, hebben we eerst een tijdje gespeeld in ons eigen zwembad. Kiki vindt het prachtig om ons in het water te duwen. Toen Eveline vroeg of ze ook nog even in het andere zwembad wilde zwemmen, was het antwoord "jaaaa!" en ging ze alvast op pad. Tijd om handdoeken te pakken kregen we niet eens, want Kiki was al halverwege. In het andere (ondiepe) bad hebben we ook nog een tijdje gezwommen en gesprongen. Met moeite kregen we onze kleine waterrat weer mee naar huis.
Na het douchen reden we naar Lixouri om nog even in de speeltuin te spelen. Kiki was helemaal rood van de warmte en inspanning - ze was flink aan het klimmen en klauteren - maar had er veel plezier in. Toen we trek begonnen de krijgen liepen we over de boulevard op zoek naar een leuk restaurantje. Uiteindelijk vonden we er eentje, waar we heerlijke authentiek Griekse gerechten hebben gegeten. Jammie!
10 Juli 2021 - 14:00
Ik:
Zwemmen, zwemmen, zwemmen........ik lees meer lunchen, lunchen, lunchen, restaurantje, restaurantje.....