En weer terug naar huis
Blijf op de hoogte en volg Eveline & Gerben
30 Mei 2021 | Nederland, Boskoop
Na een goede, laatste nacht in de tent werden we gewekt door de fluitende vogeltjes en de zon. Nog één keer een lekker camping ontbijtje en nog één keer douchen in het toiletgebouw. Ondertussen waren we bezig met de spullen weer in te pakken. Kiki was lief zelf aan het spelen met haar knuffels en een boekje. Steeds meer spullen kwamen uit de tent en verdwenen in de dakkoffer. Toen de tent leeg was, was de buitenkant ook weer helemaal droog. We hebben hem afgebroken en ondersteboven op een picknicktafel gelegd, want de onderkant was nog wel nat van al die regen van vorige week. Om de tijd te vullen ploften we neer in de theetuin van de camping en genoten van een drankje met een lekker stuk taart. Jammie!
Toen we terugkwamen bij de tent was de tent opgedroogd en konden we 'm inpakken. Toen alles in de auto zat, wilden we weg rijden. Maar... De auto startte niet meer. Weer niet. Dus maar weer de pechhulp gebeld. Kiki maakte van de gelegenheid gebruik om nog even rond te fietsen over de camping en te spelen in de speeltuin. Een half uur later kwam de pechhulp aan gereden, kreeg de auto weer aan de praat en konden we alsnog beginnen aan de terugweg. De stop die we in gedachten hadden in Westerschouwen slaan we maar over, want we hebben geen zin om de pechhulp service nóg een keer te moeten bellen.
Eenmaal thuis werd het steeds mooier weer. Om toch nog een beetje het camping gevoel vast te houden hebben we ons opgesloten in de tuin. Lekker spelen met water! Ook hebben Kiki en Eveline een rondje gemaakt op de SUP vanuit de achtertuin. Ondertussen had Gerben de bbq aan gezet. Dit is de perfecte afsluiting van onze vakantie!