Natuurgebied Oranjezon
Blijf op de hoogte en volg Eveline & Gerben
27 Mei 2021 | Nederland, Veere
We hebben vannacht heerlijk geslapen, ondanks de harde wind die om onze tent vloog. Binnen is het comfortabel dankzij ons kacheltje, maar buiten is het fris. Na een rustige opstart hebben we de auto gepakt richting Oranjezon, een natuurgebied in Vrouwenpolder, waar je reeën en damherten tegen kunt komen. Kiki had niet zoveel zin om te lopen, dus ging ze mee in de draagzak. We liepen over mooie onverharde paden door bos en duinen. Het ene moment over zandpaadjes, dan weer door de dennennaalden. Soms zagen we alleen maar bomen, dan weer een zandvlakte met water. Helaas geen reeën en damherten gespot, maar een mooi natuurgebied is het zeker! Toen we terug liepen richting de auto kwamen we een leuke speeltuin tegen. Daar had Kiki wél zin in!
Eenmaal terug bij de tent hebben we geluncht en was het voor Kiki tijd om te slapen. Eveline trok haar hardloopkleren aan en samen met Kiki renden we naar Veere. Rondje om molen "De Koe", langs de haven en het stadhuis en via de Grote Kerk weer naar huis. Kiki sliep nog even door, terwijl Eveline een verfrissende douche nam. Later in de middag reden we naar Middelburg. Daar hebben we eerst een rondje door het centrum gelopen; via de Buitenhaven met alle boten naar de Abdijtoren de Lange Jan en vervolgens naar de Markt met het imposante Stadhuis. Vervolgens liepen we weer terug naar het station, waar we papa hebben opgehaald. Kiki was helemaal door het dolle heen! Met een stuiterende Kiki liepen we weer terug naar de Markt en ploften neer op het terras van Grand Café Brooklyn. De perfecte plek: heaters, fleecedekentjes, gezellige en super snelle bediening en vooral erg lekker eten! Na het eten reden we terug naar de camping en leefde Kiki zich uit op de trampoline. Die gaat straks lekker slapen!