Gelderland: Het Land van Jan Klaassen
Blijf op de hoogte en volg Eveline & Gerben
05 Juli 2020 | Nederland, Braamt
Na het etentje van gisteravond in Klarenbeek, hebben we geslapen in B&B De Adelaar, een Natuurhuisje in Vierakker. Wat een super leuk huisje was dit! Ruim, mooi, nieuw, inclusief boomgaard en kippen. Kiki was helemaal gek van de kippen! Later in de ochtend reden we naar Het Land van Jan Klaassen, een kinderpretpark in Braamt, net onder Doetinchem. Toen we aan kwamen, miezerde het behoorlijk. Niet het ideale weer voor een buitenspeeltuin. Gelukkig heeft het pretpark ook een groot indoorgedeelte, waar Kiki zich goed wist te vermaken. We hebben eerst even gekeken bij het poppentheater en daarna zijn we gaan spelen. Klimmen, klauteren, glijden, dansen op het podium met discolampjes, op het springkussen, bouwen met blokken... We hebben zelfs nog een stukje over de touwbrug gelopen. Genoeg te doen dus!
Na de lunch was het eindelijk droog en zijn we naar buiten gegaan. Ook buiten was het één groot speelparadijs. Schommels, glijbanen, wipkippen, maar ook allerlei andere speeltoestellen. Veel speeltoestellen waren ingericht op écht kleine kinderen, dus ook voor Kiki veel te doen. Zo liep ze zelf over een schuine plank omhoog een toren in, liep dan over een houten brug naar de andere toren en gleed daar via de glijbaan weer naar beneden. De 40 meter lange superglijbaan is nog niet helemaal haar ding, maar ook daar is ze vanaf geweest. Een rondje op de skelterbaan was wel heel leuk! Ondertussen was Kiki aardig moe van al dat spelen en daarom reden we rond een uur of drie weer richting het westen. Ondanks de regen hebben we toch een hele leuke dag gehad in deze mega speeltuin!
06 Juli 2020 - 16:07
Gerda:
Volgens mij liepen hier Drie kinderen te genieten !!!! -
08 Juli 2020 - 17:05
Ton:
He vakantiegangsters ! Wat een leuke vakantiebestemming hebben jullie weer uitgekozen!
En wat geniet Kiki hiervan zeg!
Veel plezier!