De laatste etappe
Blijf op de hoogte en volg Eveline & Gerben
02 Februari 2020 | Nederland, Blerick
Ook vannacht besloot Kiki weer een feestje te gaan houden. Om 3 uur ’s nachts was ze klaar wakker… Uiteindelijk is Gerben beneden met haar gaan spelen. Een uurtje later is ze weer terug naar bed gebracht, heeft ze wat melk gedronken en viel ze alsnog in slaap. Om half 8 werd ze wakker en konden we gebruik maken van de oma-oppasservice. Heerlijk! Nog even in bed gelegen, douchen, aankleden en naar beneden. Daar was Kiki vrolijk aan het spelen met allerlei speelgoed. Overal in de kamer lag wel wat. Rond het middaguur zijn we weer in de auto gestapt voor onze laatste etappe: naar huis. Twee uur later waren we lekker thuis, hebben we de auto leeggehaald, de tassen uitgepakt en de eerste wassen weer gedraaid.
We kijken terug op een hele leuke vakantie! Het was een leuke combinatie zo met snowboarden en spelen met Kiki in de sneeuw. Nu alweer zin in een volgende wintersport!