Buggy tocht door Zeeland
Door: Gerben & Eveline
Blijf op de hoogte en volg Eveline & Gerben
20 Mei 2018 | Nederland, Burgh-Haamstede
Ook Eveline had aardig wat lol in het scheuren met die buggy. Dit is echt zó vet! We reden echt door de mooiste stukjes van Zeeland, grotendeels door de middle of nowhere. Genieten dit! Na onze picknick lunch – uiteraard ook ergens midden in de natuur – reden we richting het Veerse Meer. Ook al zo mooi! Daarna scheurden we door Middelburg heen en kwamen we door Veere. Hier hebben we onszelf getrakteerd op een lekker stukje taart. We bleven alsmaar om het Veerse Meer heen rijden en kwamen uiteindelijk weer aan bij Kortgene. Wat een avontuur was dit! Echt ontzettend leuk om een keer te doen! Gewoon lekker even toerist spelen in je eigen land en genieten van al dat moois. Heerlijk!
Na een lekker drankje op het terras reden we via de Delta Werken weer naar Schouwen-Duiveland. Om nog even het ‘toerist zijn’ door te zetten, zijn we naar de Plompe Toren gereden in Koudekerke, gelegen aan de Oosterschelde. Onderaan de toren kregen we het verhaal van Koudekerke te horen. De toren was honderden jaren geleden het middelpunt van het welvarende dorp, maar het dorp verdween en alleen de toren hield stand… Deze 23 meter hoge toren kun je helemaal tot de top beklimmen en vanaf hier heb je een mooi uitzicht over de enerzijds groene en anderzijds waterrijke omgeving. Altijd leuk om te zien!
Aan het einde van de middag ploften we neer op de camping om nog even van wat zonnestralen te genieten. Later op de avond zijn we weer naar Burgh gereden voor een goede maaltijd. Wat een super dag weer!
21 Mei 2018 - 11:49
Ton Van Wouw:
Hoi Eveline en Gerben! Leuk zo'n geweldig weekend en leuke verslagen! Mooie tent ook, op de groei gekocht.... denk ik !!! Geniet van jullie laatste dag, je hebt schitterend weer. Goede terugreis! Ton.