Sagrada Familia, FC Barcelona en La Rambla
Door: Gerben & Eveline
Blijf op de hoogte en volg Eveline & Gerben
26 April 2014 | Spanje, Barcelona
Na wat mooie foto's van de Sagrada Famillia was het wel tijd voor het ontbijt. In ons boekje "100% Barcelona" vonden we een leuk terrasje: Clarés. Hier hebben we lekker gegeten! Via nog wat leuke winkeltjes (The Outpost, Escribà, Limobebe) en mooie gebouwen (Casa Milà, Casa Batlló) zijn we gaan wandelen over de Av Diagonal naar het Palau Reial de Pedralbes en het FC Barcelona stadion. Wooo! Wat is dat stadion groot zeg! En wat een mensen! Het was dan misschien ook wel extra druk omdat oud-voetballer/trainer Tito Vilanova net overleden was en er volop bloemenkransen werden neergelegd en het condoleance register werd getekend. Echt heel gaaf om in zo'n mega stadion te staan!
Na het stadion zijn we weer richting centrum gelopen en hebben we weer een gedeelte van onze route uit het boekje afgelegd. Wat een mooie gebouwen allemaal! En hoe indrukwekkend is de Rambla op zaterdagmiddag! Wow! Met nog wat omwegen zijn we weer naar het hotel gelopen, waar we rond 9 uur aan kwamen. Pff! We hebben aardig wat kilometers afgelegd! Na een korte opfrisbeurt zijn we gaan lopen naar de wijk Gràcia, waar we bij een Mexicaans tentje (Cantina Machito) heerlijk hebben gegeten. Na een cocktail kwamen we 's nachts weer terug bij het hotel om direct in slaap te vallen!