Van Oeganda naar Tanzania
Door: Gerben & Eveline
Blijf op de hoogte en volg Eveline & Gerben
16 Juni 2013 | Tanzania, Arusha
Caleb (wat je met een “C” moet schrijven…) was netjes op tijd bij de lodge. Ondanks dat het vandaag zondag is, was het flink druk op de weg van Kampala naar Entebbe Airport. Desondanks waren we ruim op tijd op het vliegveld. Op het vliegveld hebben we nog wat gelezen en gegeten en rond half 2 mochten we boarden. We zaten in een klein propellervliegtuigje tussen de zakenmannen. Erg uniek was dat we ónder de vleugel zaten. Hierdoor kun je wel veel zien als je uit het raam kijkt.
Rond drie uur kwamen we aan in Tanzania, waar we weer verwelkomt werden met een bordje “Gerben Kip” van Matoke Tours. Een dikke, luie Afrikaan, genaamd Deo (ja echt!), stond met een grote glimlach op ons te wachten. We mochten in zijn auto instappen: een beige kleurig, luxe (met leren bekleding!) safarivoertuig! Het was een korte rit naar onze eerste Tanzaniaanse accommodatie: Ilboru Safari Lodge. Het zwembad zag er verrukkelijk uit, dus na het inchecken hebben we onze bikini / zwembroek aangetrokken en zijn we naar het zwembad gelopen. Gerben – de held – is hier ingedoken. Maar… na wel geteld 10 seconden klom hij er weer uit, want het was een beetje koud… IJskoud zelfs! Daarna hebben we lekker in het zonnetje gezeten en een boek gelezen. Zelfs Gerben was aan het lezen! Echt heerlijk! Nadat de zon onder ging, hebben we ons opgefrist en zijn we naar het restaurant gelopen. Het eten was ook heerlijk!
Aangezien we alleen internet in het restaurant hebben, zetten we dit verslag alvast op onze weblog. Zo maar eens even kijken wat we straks nog gaan doen!
Liefs uit Tanzania!
17 Juni 2013 - 10:45
Ik:
Was jetoch een beetje in Nederland. Waarschiknlijk was het vliegtuig van Hollandse makelij nl een Fokker 4 -
17 Juni 2013 - 15:40
Anne-Louise:
Vol spanning klopt ons hart
Liefs À-L
17 Juni 2013 - 21:10
Ik:
Ik zag dat mijn reactie een beetje in Franse vakantiestemming is geschreven. Er had moeten staan een Fokker 40 van Nederlandse makelij. Ik mis bij de uitgebreide verslagen en het beperkte aantal fotos nog steeds een opname van Gerben met een enorme Africaanse beefburger..... Je eet toch wel goed,of blijft het bij bananen en apennootjes. We wachten op de volgende avonturen met de "nieuwe" Kaleb (met een c) -
19 Juni 2013 - 13:42
Michel En Afdeling:
Hi Gerben, Ziet er fantastisch uit hoor! Njoy!
Groet big brother is watching;-)